Fra mig til mig

Øv altså! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var ikke lige sådan at jeg havde forestillet mig min søndag. I morges vågnede Valentin og var lidt pjevset, det udviklede sig så til gråd, ondt i maven og lidt feber. Vi tror det er hans kindtænder der er på vej. Han storsavler og gider ikke rigtig sin mad. Det betød så også at vi måtte melde afbud til et blogevent i dag, som ville have været så hyggeligt for Valentin. Men når han ikke er rask til det, så er der jo ikke meget at gøre ved det. Vi har derfor brugt dagen på at sidde og ligge i sengen og se film og sovet lange lure. Håber den lille prut bliver rask meget snart.

I går havde J og jeg en skøn date night. Vi spiste inde på Nimb og fik det bedste mad og lidt bobler. Aftenen sluttede vi af foran pejsen med en kande te hver i deres store sal ovre på hotellet. Der er simpelthen så hyggeligt. Et af mine favoritsteder i København.

bloglovin

1 kommentar

  • Olá Paulo Tenho seguido os teus “Porque Hoje é SÃa#8do&b¡221;.Parabéns pela iniciativa; parabéns por pores a poesia nas asas da Internt; parabéns pela tua arte.Um abraçoManuela

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra mig til mig