Lidt nyt til lejligheden

Lørdag & praktiske gøremål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halløj derude! Ah så blev det endelig weeekend, de få dage på ugen hvor vi har virkelig god tid og for det meste kan slappe af ovenpå ugen. Vi startede rigtig langsomt ud i morges på trods af at Valentin allerede vågnede kl.5:45. Vi skulle også have været  i Frederiksberg have på Påskeægsjagt, men det fik vi ikke lige nået. Der blev derimod lavet rigtig meget herhjemme. Vi har fået sat nogle lamper op, jeg har ryddet ud i de mange af mine magasiner og kun beholdt dem fra den sidste års tid og ryddet op i skabene. Det må jeg kalde en ret effektiv lørdag.

Vi er oplever lige for tiden at ulvetimen kan kicke ind hos Valentin, så nu sidder han lige med J i sengen og hygger med Traktor Tom på iPad og en figenstang. Lige så snart jeg har fået skrevet dette indlæg så skal vi igang med at lave aftensmaden. Ellers har vi et styks sur barn stående lige om lidt.

Forleden dag havde vi besøg af Rynkeby, som afleverede noget lækkert morgenmad og endnu en Rynke bamse til samlingen. Denne gang dog en lille version, så nu har vi både mor og barn. De fylder ret meget skal det lige siges, men Valentin får tumlet lidt med dem.
Både morgenmaden og aben var en PR-gave.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt til lejligheden