Øv altså! 

Lidt nyt til lejligheden

1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der trængte bare til at ske noget nyt, ikke noget stort bare nogle småting 😉 Jeg har længer været rimelig irriteret på belysningen herhjemme, eller manglen på selvsamme. Der har været så mørkt, selvom vi har lamper stående mange forskellige steder. Typisk at det så er nu, at jeg køber lamper, nu hvor det er ved at blive lysere. Jeg synes det giver så godt med lys i de her fatninger kun med pære uden lampeskærmen. Vi har købt to så de han hænge sammen i to forskellige højder. Det tror jeg kommer til at blive fint. De er købt på Ellos for 199kr /stk. Hvis man er ny kunde får man 40% rabat på et produkt. De har forresten rigtig mange fede lamper derinde. Et lille tip til jer der leder efter noget nyt.

Der skulle selvfølgelig også lidt tulipaner til hjemmet nu hvor det er sæson for det. Jeg elsker tulipaner og deres så flotte og intense farver. Jeg glæder mig helt til de blomstrer.

Vi er heldigvis alle blevet raske igen herhjemme. Valentin var allerede frisk mandag, mens jeg fik det dårligt mandag og var også lidt sløj i kroppen om tirsdagen. Heldigvis er det gået i sig selv.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øv altså!