Dagens // gråt outfit

Lately – forårsstemningen

lately

På det seneste kan man virkelig fornemme at foråret er på sin vej. Der er pang farver og blomster allevegne, en god indikator på at sol og varme er mod os. Jeg elsker bare denne tid på året, især fordi det er lysere i længere tid. Jeg føler slet ikke at jeg har så travlt med at nå hjem som før, for nu er det jo alligevel lyst når jeg tager hjem. Det er rart, at jeg kan nå at gå en tur med Valentin ovre i parken inden vi skal hjem og lave aftensmad. Som for tiden også byder på rigtig meget friskpresset juice for vores vedkommende. Det er en rigtig god måde, at få en masse grøntsager og frugt ned. Især for en 1½ årig som endnu ikke kan tygge så meget grønt, så er det noget nemmere når det kun er saften.

Beauty-mæssigt så er det også tid til at pleje fødderne. Jeg fik en fin balje foræret med en Clarisonic børste til fødderne. Den skal simpelthen give mig “happy feet”, ved at skrubbe med to tilhørende børster. Det er altså genialt, at der er opfundet sådan en til fødderne. Jeg er nemlig så glad for min Clarisonic Aria til ansigtet. Så burde man da mene, at jeg kunne få sommerklare fødder inden længe. Og så topper vi den da også lige med at Essie har lanceret en forårskollektion med en masse friske farver. Ansigtsmasken er en jeg har erhvervet mig fra min rejse til Hong Kong. De mennesker forstår sig virkelig på skønhed, og der sælges et hav af beauty produkter. Faktisk så meget, at det er lidt overvældende når man går ind i deres butikker.

Jeg vil starte på min torsdag, og jeg kan ikke fatte at det allerede er fredag i morgen. Hvor er det lige tiden bliver af?!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // gråt outfit