Lørdag & praktiske gøremål

Bagud

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God dag! Jeg vågnede i morges og følte mig allerede en time bagud med alt. Det er en stressende følelse af vågne op til. Gudskelov at det er på en søndag at det skal ske. Kunne I lige se at uret skulle stilles en time frem natten til mandag? Det vil være kaos.
Vi tager den igen med ro i dag, det passer vist lige til vores sind lige nu. Så dagen startede med morgenmad og til frokost lavede vi pandekager. Det var lige hvad vejret indbød til syntes vi. Det sker alt for sjældent at jeg får lavet det. Det sker vist kun 1-2 gange om året.

Nu bliver lille V lige lagt til at sove til formiddag, jeg vil drible ned i Torvehallerne og hente stenbiderrogn og så skal vi vist en tur på Post og Telemuseet og lege.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag & praktiske gøremål