Så er vi her

Vi har det godt….

(null)

(null)

Kineserne mener det 100% når der skal pyntes op. De går all in på dekoration og gerne med så meget farve som muligt. Der er lige nu pyntet op til det kinesiske nytår om nogle dage. Mange har ferie, så der er mennesker overalt. Vi er næsten helt inde i deres døgnrytme nu, hvor vi er 7 timer foran. Valentin sover gerne meget længe som til kl.10. Det er helt uvant men der er så mange indtryk han skal bearbejde.
I aftes har vi været ude og late Night shoppe. Butikkerne lukker først kl.22, og vi bor lige klods op af et storcenter. Mine forældre passede Valentin imens at vi var ude og shoppe. De har nemlig stadig udsalg herhenne.

Ny vil smutte i seng, det er nemlig midnat og jeg har lidt søvn at indhente inden en ny dag med shopping i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vi her