Shake it

Tip til god og billig makeup

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
elf cosmetics

1. Face primer // 2. Concealer // 3. svampe // 4. foundation // 5. Baked blush // 6. Øjenbrynskit // 7. børster

Da jeg i weekenden var ude med andre bloggermødre, fik vi lov til at komme på et makeup-kursus hos Beauty Academy. Vi har et over to timers langt session hvor vi blev undervist i at lægge makeup helt fra bunden af.
Det kan godt være at det lyder meget nemt, men der ligger lige lidt mere teknik i det end man lige altid kender til. Det handler om at bruge den rigtige foundation, concealer og redskaber. De ovenstående produkter var dem jeg brugte til mit look. Jeg brugte først en primer til at jævne huden, derfter en concealer til at dække mørke områder omkring øjnene og så foundation udenpå. Det gav en god dækkeevne uden at være for meget. Derefter blev det til blush, eyeliner og mascara. Brynene blev tegnet op med ovenstående sæt fra Elf Cosmetics, som er cremet med farve og rimelig holdbar.
Alt makeuppen fra Elf Cosmetics er rimelig billig, jeg kan anbefale alle ovenstående ting, som holdt hele aftenen.

(null)

Photocredit: Emilie Delance

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shake it