Nytår i Kina

Tilbage i Hong Kong

(null)

(null)

(null)

Vi kom tilbage til Hong Kong efter 4 dage i Kina. Vi tog hen til familien for at fejre den kinesiske nytår og de forstår virkelig at fyre krudt af så det larmer. Det var ret hyggeligt for Valentin at besøge sine grand kusiner og fætre som han var helt vild med. Jeg har sjældent set ham lege så godt og være så glad. Det var nogle dejlige og afslappende dage.

I går kom vi tilbage til HK hvor vi skal være til fredag og så smutter vi hjem mod DK igen. Jeg gider slet ikke hjem fordi jeg slet ikke føler jeg har nået alt det jeg vil. Tror aldrig jeg når alt hvad jeg vil i HK. Elsker stedet og på trods af at have været her så mange gange, så føles det som nyt hver gang. Det er heller ikke skidt at bo på hotel, især ikke her hvor vi bor med et tilstødende storcenter med over 400 butikker, en swimmingpool og god udsigt over Shin mun river.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår i Kina