Min lille dreng

Småt men godt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har brugt søndagen på at få ordnet nogle praktiske ting. Vi kom hjem her til formiddags efter at have været hos Valentins farmor og farfar, hvor vi også overnattede hyggede med vin og spillede kort. Jeg kan godt mærke at jeg ikke er helt på toppen, jeg var derfor også lidt træt her i dag og måtte lige snuppe en lur i bilen på vej hjem.
Jeg fik dog lige styr på nogle af de produkter, jeg skal have med på ferien. Som tidligere nævnt rejser jeg stort set aldrig med full-size produkter. Det vejer simpelthen for meget og jeg får heller ikke brug for så meget på en ferie. Så hellere gemme kuffertpladsen og vægten til shopping. Det samme gør jeg faktisk også med tøj, der sørger jeg for at have så lidt som muligt med, men sådan så at det kan kombineres på kryds og tværs.
Decubal har lavet en smart lille taske der sælges på apoteket, med en masse af mine yndlingsprodukter i. Det er miniature produkter, hvor der er rigeligt til ferie brug. Der er fx en facewash (travel size med pumpe), shower olie som vi bl.a. bruger til Valentin (den er god til tør hud), Lips and dry spots balm (den minder om Eight hour creme) og Original clinic creme som er egnet til tør og sart hud. Der er også to andre produkter med, som jeg har valgt ikke at have med på ferie. Derudover har jeg også neglelaksfjerner i små pakker fra Sephora, en travel size shampoo fordi mit hår bliver mærkelig ved brug af hotel shampoo’er :-), kontaktlinsevæske i 60ml størrelse så den også kan komme i håndbagagen og en ansigtsmaske fra Cattier, ens hud bliver så tør efter en flyvetur. Derfor altid godt at fugte huden bagefter.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille dreng