Status på hverdagen

Shake it

1 2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hermed billeder fra gårsdagens begivenheder. Dem der har været på Instagram og følger mig så vel nok godt, at jeg bombarderede med en masse billeder fra min pressetur i går med Petit Podium. En hel dag og aften ude med andre mommy bloggere, hvor dagen omhandlede os og ikke børnene så meget. Jeg fik lært at lave cocktails og givet den gas med shakeren hos noget der hedder Cocktailkursus i Nordvest. Selvom den stod på vin, cocktails og bobler i løbet af dagen og aftenen holdt jeg virkelig igen med det. Jeg ved bare at jeg får det så skidt, hvis jeg går all in og drikker. Det synes jeg ikke lige min søndag var til. Jeg fik smagt alle drinks og de var så gode, og nu tænker jeg ikke på dem jeg selv lavede 😉 Jeg kunne godt bruge en passionsfrugt cocktail lige her og nu.

Søndagen har jeg faktisk ikke formået at bruge særlig fornuftigt, jeg har pakket en smule. Ellers har den stået på at ordne andre små ting og få nusset lidt på Valentin.

Photocredit: Jannie fra 4 Mini Mes

bloglovin

1 kommentar

  • Julie

    Det ser virkelig lækkert ud! Personligt synes jeg, at man bliver lettere fuld af øl og vin, end af cocktails, fordi de (som regel) varer længere 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på hverdagen