Grå tirsdag med gode udsigter

Solbriller til ferien

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puha jeg er lidt træt, dagene går med aflevere, arbejde og hjem til min lille mus. Synes ikke jeg laver andet for tiden, men heldigvis er det weekend om ikke så længe og om tre ugers tid drager jeg på ferie, og forhåbentlig mod lidt varmere himmelstrøg. Det kunne være lækkert med +20 grader, for det her vejr er egentlig ikke så spændende. Det er mørkt når jeg tager på arbejde og mørkt når jeg tager hjem. Det kan anbefales til alle at booke en ferie midt i vinterperioden. Det gør vinterdepressionen noget mildere, at der er noget at se frem til. Det var hvad jeg lykkeligt sad og tænkte på, da jeg ventede i 20 min på s-toget i dag pga. signalfejl.

Jeg vil tage mine nye solbriller med på ferie, og krydse fingre for at der er sol. Jeg er ret vild med farven på dem, og har faktisk efterhånden en del solbriller netop med tortoise stel. De er nemme at style og så er de ikke så markeret som sorte solbriller kan være (hvis I forstår mig).
De kan købes på Sunglassesshop her. Med koden LYNN12 kan du få 12% oveni prisen hos Sunglassesshop (koden gælder frem til slutningen af næste uge)

Indlægget indeholder affiliatelink

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå tirsdag med gode udsigter