Den lille sorte

Mommy on the loose

2

Fik jeg sagt, at jeg elsker weekender! Jeg havde lige nogle timer for mig selv i dag, mens Valentin tog en lur og J passede ham. De timer fik jeg brugt rimelig effektivt hvis jeg selv skal sige det. Jeg nåede alt det, jeg ikke plejer at kunne nå. Jeg var en tur på posthuset, apoteket, byttet bukser for J og på café med veninder.

1

Efter nogle timer stødte J og Valentin til og vi tog en tur på legepladsen sammen med resten af Københavns børn. Vi tog en tur på den elsker gynge, som er favoritten, man kan næsten også se det på hans udtryk og mor her var meget vindblæst.
En af de ting jeg fik hentet på posthuset udover tøj fra Milk Copenhagen til Valentin, var en lille pose fra Malene Birger. Det er aldrig en dårlig pakke at hente.

3

Lidt nyt til lejligheden er de her viskestykker fra HAY, som jeg synes er så fine. De giver bare lidt mere spræl til lejligheden – lidt mere farve end jeg plejer at være glad for. Som viskestykker så fungerer det dog ret godt. Og så er jeg så glad for mine nye blue elements porcelæn. Jeg er helt tosset med stellet og samlingen bliver da kun større med tiden.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille sorte