Dagens med en gæst

Mix and match

3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er jeg endelig på vej hjem efter at have været ude af døren siden kl.7 imorges. Efter arbejde drog jeg direkte til et Black Swan event for at kigge på de nye styles. Der var så meget fint og sort som jeg er fan af.
Egentlig havde jeg også et event senere men det magter mit hoved og krop bare ikke lige i dag. Så det må være det.

Egentlig handler det her indlæg slet ikke om min dag. Det handler om mix og match af Royal Copenhagen stel. Min samling er vokset noget på det sidste og jeg blev derfor spurgt af en læser hvordan jeg vil mikse mit stel. Jeg er fortaler for at blande det. Det synes jeg giver så fedt og dekorativt indtryk. Jeg har både hvid riflet, blå mega, musselmalet, blå elements og helblonde. Mine tallerkner er inddelt i tre størrelse hvoraf middagstallerken er blå mega, frokost er musselmalet og dessert tallerken eller hovedrretstallerken om man vil er hvid riflet. Kopper har jeg et stort mix af og der er jeg jo vil med dem alle, så begrænsningen er svær. Som I kan se på billedet er der jo fire forskellige kopper og brugen af det afhænger af humøret 🙂 jeg forsøger at blande det hele så vidt muligt, så det ikke kun er blå mega som er i fokus. I må se resten af samlingen på et andet tidspunkt men for nu er det lige tallerkner og kopper der er i fokus!

Hav en skøn aften <3

bloglovin

2 kommentarer

 • hvad er det lige du er komme til at arbejde med/som…noget idenfor Royal CPH kan jeg “snuse” mig frem til….skriver du ikk et indlæg om det en dag?
  // Rikke //

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Jeg arbejder med marketing 🙂 Jeg kommer nok desværre ikke så meget mere ind på selve jobbet, da jeg ønsker at holde den del privat.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens med en gæst