Mix and match

Min lille dreng

1

Min lille mand er simpelthen bare blevet så selvstændig. Der er så meget “kan selv, vil selv“. Han vil selv smide den brugte ble ud, han vil skubbe sin egen barnevogn, rydder op efter sig selv og siger selv til når han vil sove. Det sker bare så stærkt, og uden at jeg helt har kunne følge med, så er han blevet en stor dreng og slet ikke længere en baby længere. Og ja, i morgen er det fredag igen og en ny weekend er snart på vej. Jeg synes lige at vi har været ude og lege i sneen! Det var da også kun lige i søndags, at jeg drak den mega gode smoothie til Marmar event på Ciff messen. Det positive ved at det hele går lidt for hurtigt, er også at der er endnu kortere tid til ferie. Lige nu er der lidt skiftende vejr i Hong Kong men omkring 20 grader bliver det. Jeg er ved at lande mig en god forkølelse, så lidt varme eller bare lidt lunere vejr vil være kærkomment. Jeg skal bare lige nå nogle ting derhjemme og på arbejde før jeg bare sådan lige vinker farvel og goddag til ferie. Nu vil jeg snart smutte i seng! Kan I have det.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mix and match