Solbriller til ferien

God start på weekenden

1

Arh så blev det atter lørdag igen. Det er skønt at vågne op velvidende om at det er lørdag og så er det faktisk også helt ok, at Valentin allerede vågner kvart i seks og mener at det er nu dagen skal starte. Selvom jeg da godt lige kunne bruge en time eller to mere, men pyt skidt, det bliver måske til en lur senere. Jeg var nemlig ude med kollegaerne i går og det var super hyggeligt. Jeg måtte virkelig lige styre mig med indtagelsen af alkohol, selvom det hele var så lækkert. Jeg ved jo netop at der er en lille mand der kan vågne tidligt, og selvom J tager ham, så vil jeg alligevel gerne være oppe sammen med dem og lege. Og der duer det bare ikke med tømmermænd.

Lige nu er J faktisk til fodbold og senere på dagen skal vi til børnefødselsdag, ellers står det faktisk ikke på så meget denne weekend, andet end jeg lige skal en smut forbi CIFF messen i morgen kl.10 hos Marmar. Så kan I have en skøn weekend.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbriller til ferien