God start på weekenden

Dagens med en gæst

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valentin fik lige sneget sig med på dagens billeder. Vi havde ham med ud og lege i sneen i dag uden barnevognen, så han var allevegne. Men knap så nemt for mig at få nogle billeder, hvor han ikke er på eller mig der er i gang med at løbe for at forhindre Valentin i at spiste sne eller pinde. Det var så koldt men solen skinnede, og det var nok anledning til at jeg fik smækket mine nye solbriller fra Rayban på (de kan købes her med 15% med koden Lynn12)

Tidligere på dagen var jeg lige forbi modemessen Ciff i Forum og kigge på AW15 kollektionen hos Marmar. Der er så mange fine styles at se frem til, men det er så øv at kigge på tøjet uden at få lov til at købe dem! Jeg har meldt fra til en masse events denne gang fordi jeg nu har et job der skal passes. Jeg skal dog lige forbi to events efter arbejde på tirsdag, så det bliver noget af en lang dag.

Lige nu sidder vi på sofaen og ser youtube videoer af nogle vlogger familier, og lader op til en ny uge.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God start på weekenden