Udsalgs must haves

Yndlings uldfrakke og regnvejrshygge

bonaparte

Jeg har fået så mange kommentarer på denne jakke på i virkeligheden på på bloggen. Så jeg tænkte lige at jeg ville tippe om at den er på udsalg til kun 599kr på Bonapartes hjemmeside. Jeg har virkelig haft den meget på siden jeg fik den, og fordi den er med bindebånd uden lynlås og knapper, så kan jeg også have tykke trøjer indenunder 🙂

I dag har vi været ude og gå i regnvejret, meningen var også at kigge i butikker men der var så mange mennesker, at det slet ikke var sjovt at gå rundt derinde. Vi søgte ly for alle de mennesker på legepladsen, som altid er et hit. Derudover er jeg ved at tænke kreative tanker for vores vitrineskab, jeg har for nogle dage siden anskaffet mig en hel del Royal Copenhagen, og nu kniber det lidt med pladsen derhjemme 😉 Det er altså lidt af et luksusproblem.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgs must haves