Efter stormen

Ugentlig skønhedsrutine

5

Det er bare om at nå det hele på en uge, både pleje sig selv, forholdet og ikke mindst barnet. For mig virker det bedst, hvis jeg har alt planlagt og jeg ved hvornår jeg gør hvad. Se indlægget tidligere om hvordan jeg får hverdagen til at hænge sammen. Det kræver jo også tid til at give sig en lækker omgang treat i løbet af ugen. Der er nogle ting man kan gøre hverdag og som ikke tager så lang tid, og så er der dem der kræver lidt mere på tidskontoen. Her taler jeg om at få tid til at pleje sig selv, det tager jo tid men det skal jo også gøres. Det er alt fra at tage et bad til at lakere negle. Jeg vil lige give et indblik i min ugentlig skønhedsrutine. Der er nogle ting som jeg gør hver dag, andre hver anden dag. Det er faktisk sådan så at jeg har planlagt hvornår de forskellige ting skal gøres. Altså at gå i bad og rense huden sker jo hver dag, men sådan noget som at rense huden i dybden, ansigtsmaske og lakere negle er noget jeg gør fx om søndagen hvor jeg som regel har god tid, og så om onsdagen – så jeg får det gjort to gange om ugen.

Link til nogle af produkterne: Moroccan oil produkter  // Essie // L’Oreal // GHD // Clarisonic // Beauté Pacifique


HVER DAG
Jeg går i bad om aftenen, simpelthen fordi jeg ikke når det om morgen medmindre jeg selvfølgelig står op kl.5:30. Jeg slapper også meget af efter et bad, så det er bare oplagt for mig at gøre det om aftenen og derefter krybbe i seng. Det er sådan en rar følelse. Jeg bruger Weledas Evening Primrose, som dufter så godt.

1

Så snart jeg kommer hjem fra arbejde renser jeg min hud for makeup og skifter til noget mere afslappet – på den måde føler jeg at jeg slapper af og er kommet hjem. Efter en hel dag med makeup så er det altså rart, at få det af. Jeg bruger de geniale løsninger fra L’Oreal der ikke kræver vand. Den ene er en øjenmakeup-fjerner og den anden til resten af ansigtet.

4

Jeg går aldrig uden ansigtscreme, fordi så bliver min hud simpelthen så tør. Jeg bruger Vichys ansigtscreme både morgen og aften. Avène cicalfate bruger jeg på områder der har været lidt udsatte fx ved hagen. Den hjælper på at hele områder hvor der har været urenheder. Beauté pacifiques serum paradox bruger jeg om morgen efter jeg har brugt ansigtscreme og inden jeg bruger foundation.

7

HVER ANDEN DAG
Jeg vasker hår hver anden dag – længere tid kan desværre ikke gøre det. Det gør jeg altid om aftenen fordi det tager noget længere tid at vaske mit lange hår og så tager det også et stykke tid at tørre med hårtørren. Jeg vil jo heller ikke vække hele huset med lyden af min hårtørrer. Jeg bruger den fra GHD aura, som er genial. Den tørrer mit hår så hurtigt.

2

Jeg har som regel altid krøllet mit hår så det bølger. Det giver det lidt mere struktur når de er så langt og tungt, som det er nu. Det tager mig ca. 15 min at få lavet bølger/krøller i hele håret. Det gør jeg efter jeg har vasket hår – så det er kun hver anden dag jeg gør det. Jeg gør også dette om aftenen for at spare tid om morgen. Det holder sine krøl så længe jeg bare vikler håret i en knold og sover med det. Efter jeg har krøllet det kommer jeg også lidt Curl defining oil i for at de holder lidt længere tid – hårlak kan også gøre det.

3

HVER TREDJE DAG
Min svaghed er virkelig neglelakker. Det er min måde at fuldende et outfit på, og derfor så uundværlig i min ugentlig rutine. Jeg føler mig slet ikke klar hvis jeg ikke har lak på neglene. Det vil jo være ultimativt hvis jeg kunne få lavet shellak hver anden uge, men det kræver også tid at få det lavet og fjernet, samt det koster også lidt. Derfor lakerer jeg mine negle selv ca. 2 gange om ugen, alt efter hvor længe en lak holder på neglene. Jeg gør som regel dette efter Valentin er lagt, så jeg ikke risikerer at ødelægge lakken og han skal gå og lugte til det. Matas ekspres neglelaksfjerner i bøtten er et hit fordi det er så nemt lige at stikke fingeren ned i køre rundt og så er det lakfri.

8

Jeg lægger en ansigtsmaske omkring to gange om ugen. Først giver jeg huden en gang dybderens med Clarisonic og en rensecreme, så huden er helt fri for urenheder. Derefter bruger jeg en fugtmaske fra Beauté pacifique som jeg skal sidde 10-15 min. Det kan lige kombineres med et bad, så man sparer lidt tid. Ansigtsmasken lægger jeg enten om lørdagen eller søndagen hvor der er lidt bedre tid, og så en enkelt gang midt på ugen, hvor jeg ikke er så udmattet og kun skal ligge på sofaen 😉

6

bloglovin

8 kommentarer

 • Mille

  Hej Lynn

  Jeg kan anbefale Vinylux fra CND, som holder lidt længere på neglene end normal lak. De kan købes til en rimelig pris på Ebay, og findes i de samme farver som Shellak 🙂
  Ellers er Opi Infinite Shine lige kommet på gaden, som er i samme kategori og også skulle være super god!

  Rigtig god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Tak for tippet, jeg har lige bestilt en på ebay. Er spændt på at teste den. Glædelig baghjul til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er vild med bp fugtmasken, som jeg bruger som natcreme, når huden har brug for lidt ekstra. Deres serum bruger jeg inden dagcreme, men kun fordi jeg altid har hørt at den skulle på som det første..?
  Og så elsker jeg også nylakerede negle og aftenbade, så jeg er fan af din rutine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Jeg har fået at vide at den skal på efter dagcremen, så virker den nemlig som en primer på huden 🙂 dejligt der er andre der også er glad for de her rutiner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Elsker den slags indlæg! Hvad synes du om Beauté Paficiques fugtmaske? Og bruger du en rensemaske også? Eksfoliering?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Skønt 🙂 jeg er helt vild med den fordi den givet instans fugt og det er ret tiltrængt her i vinteren. Jeg bruger ikke rensemaske/ eksfolierende før, der bruger jeg rensemælk eller creme sammen med Clarisonic.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker sådanne indlæg om skønhedsrutiner, jeg bliver altid inspireret! Jeg har også selv en clarisonic som jeg virkelig elsker. Og så har jeg hørt så meget godt om Beauté Pacifiques 3 booster, som jeg overvejer at investerer i, men den er jo ikke heldig billig, og ved ikke om den er pengene værd… Hvad synes du om den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   3 boosteren er ret god men kan give lidt rødme til at starte med. Men hvis man udelukkende skal have fugt, så vil jeg anbefale den anden fra BP.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter stormen