Outfit // dagens look

Udsalgs must haves

tasker

Der er ikke mange dage til juleferie, jeg har knap været på arbejde i to uger – jeg længes dog ikke at komme på ferie endnu, men det bliver da dejligt at fordybe mig i min familie.

Jeg har fundet ud af, at jeg ikke kan leve uden en stor rummelig taske hvor jeg kan have alt muligt gøjl nede i. Jeg har mange tasker, men ingen der lige opfylder mit behov lige nu. Jeg slæber simpelthen rundt på så mange ting, specielt her nu om vinteren, hvor der ligger huer, handsker, snacks til Valentin, computer og meget andet. Jeg spejder derfor efter de her tre tasker. Jeg har jo den fra Malene Birger i stof, men den i mørk læder er nu også bare så lækker. Mulberry Tessie tote er klassisk og tidsløs, som vil være en fantastisk god investering til garderoben 😉 De vil også være gode til når vi skal ud og rejse, til at have med på flyet.

Malene Birger tasken er herfra og Mulberry herfra

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit // dagens look