Julen 2014

Tid til at slappe af

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har lige puttet Valentin, lavet te til os begge og nu sidder vi i sofaen. J er ved at se Masterchef og jeg sidder med computeren på skødet – hygge når det er bedst, ikke? Jeg er lidt smadret, vi har været i Tivoli i dag og fået det allersidst af årets juletivoli. Hold da magle det var godt nok koldt at trisse rundet derinde men rigtig skønt at der slet ikke var så mange mennesker. Vi fik prøvet nogle forskelige forlystelser såsom et lille tog der kørte ind i et nisseland, en merry go round og et smut nede i akvariet. På vejen hjem faldt Valentin så I søvn i sin barnvogn siddende, det må have været en god tur 🙂

En sms tikkede ind tidligere på dagen om at min By Malene Birger Grinolas taske lige netop var ankommet til GLS shoppen, så senere på dagen fik jeg hentet denne. Jeg er SÅ glad for den. Inden i lå der også Elle og Elle Decoration, en fin lille overraskelse. Jeg troede først at det var tasken der var så tung, heldigvis ikke. Det er en fin lille gestus at sende magasiner med i pakken, også selvom det er november udgaven. Det gør mig ikke noget, for jeg har slet ikke læst magasiner de sidste mange måneder.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen 2014