Ugentlig skønhedsrutine

Outfit // dagens look

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sådan ser jeg ud i dag! Dejligt rart og nemt – det er selvfølgelig tilsat et par stiletter på jobbet, men dem undgår vi på vej ud og hjem, der foregår det i støvler. Hele sættet pånær tørklædet er fra Mango. Kjolen er i strik med en lynlås bagi, jakken er en lifesaver i mange situationer.

I dag har jeg været ude af døren kl.7, Valentin har været syg hele weekenden, så han blev altså passet af morfar noget af dagen og J kom til undsætning senere. Det lille myr har været så ulykkelig hele weekenden, men farmand havde ham med på tur i dag, så han blev vist glad igen. Nu er jeg med toget på vej hjem, hurra for 3G at det her blogging kan lade sig gøre på farten i myldretiden med toget.

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugentlig skønhedsrutine