Et nyt kapitel // Tilbage til hverdagen

Nyt job – nye hæle

asos asos1

Det hører jeg næsten med sig, at når man starter nyt job, så skal man også opdatere sin garderobe. Jeg har fornyet min med nye basistrøjer og hæle til arbejdspladsen. Jeg skifter stort set altid sko når jeg kommer på arbejde. Især her i vinterperioden, er det jo ikke til at holde ud at have vinterstøvler på indenfor. Det ser også noget pænere ud med høje hæle. De her er fra Asos og er en lidt anderledes støvle, og så rare at have på. De skriver godt nok at det  er mid-heel på hjemmesiden, men de virker rimelig høj hælet for mit vedkommende, de er alligevel 8cm høje. Måske er det mig der er helt ude af træning, da jeg under barslen stort set kun har været i sneakers, ballerinaer eller flade støvler.
De kan købes lige her for 336kr (psst…de fås fra str.35 – win!)

 Indlægget indeholder affiliatelinks

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt kapitel // Tilbage til hverdagen