Juleferie

Lately

1

De høje hæle er blevet skiftet ud med flade behagelige sko og arbejdet er skiftet ud med hjemmehygge med min unge. Vi har lige de sidste julegaver der skal købes inden vi d.24 kører syd på ned til Valentins farmor og farfar, hvor vi holder vores jul både juleaften og 1.juledag. Jeg frygter faktisk lidt at skulle på Strøget, men heldigvis ved jeg lige hvad jeg skal købe, så det bliver noget med at løbe ind i butikken og hen mod kassen.
Vi nyder at sove længe her i ferien, Valentin vågnede først efter kl.7 og vi lå og puttede indtil 8. I morgen tidligt kører vi mod Vordingborg og så står den på intens julehygge. Hvis ikke jeg lige når og checke ind så vil jeg ønske jer alle en fantastisk jul.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleferie