1.advent

Lately

lately

Det er 1.december og kalenderlyset er tændt og jeg glæder mig som et lille barn til at se Pyrus i aften. Fordi vi starter en ny og travl måned, skal vi da også lige have et tilbageblik på hvad der er sket den sidste uges tid. Jeg synes det er så hyggeligt at samle de forskellige billeder fra Instagram og fra min mobil i en collage. En lille dagbog i billedeform.
Der er blevet hygget maks herhjemme med en fin lyskæde på vores dobbeltdør ind til soveværelset, vi har lavet god frokost. Jeg har været til middag med Gina Tricot i Orangeriet, hvor vi fik serveret den bedste mad bla. hummer og god vin. J og jeg var på Østre gasværk og se “De tre musketerer” – den kan absolutlig anbefales, den er sjov! Jeg var tidligt ude af døren, og det betød altså 7:30, hvilket nok er det tidligste jeg har været ude af døren i min barselsperiode. Det slutter på mandag, hvor jeg starter job og i den forbindelse har J været så sød og bestille en buket “tillykke med jobbet” blomster, som blev leveret herhjemme og så afslutter vi lige med et selfie, på nok det fineste toilet inde på Orangeriet.

bloglovin

4 kommentarer

 • Saba

  Ej hvor fedt! Tillykke med jobbet.
  Hvad skal du så arbejde med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Tusinde tak, jeg skal arbejde med livstilsprodukter for en stor koncern 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Saba

   Det lyder fedt. Og meget passende 🙂
   Jeg er også i jobsøgningsfasen lige nu og puha det er ikke sjovt!
   Nogle gode tips?
   Det kunne være en ide til et indlæg, omkring hvad tanker du har gjort dig i forhold til jobsøgning og hvordan man holder sig motiveret. Medmindre det er for personligt for dig selvfølgelig..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Jeg skal forsøge hvis jeg får tid at skrive et indlæg om det. Det er nemlig ikke en sjov tid, men det skal nok lade sig gøre i sidste ende. Der er meget at skrive til det, så det må blive i et indlæg for sig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1.advent