Lately

Julen 2014

jul2014

Så er julen stort set overstået for vores vedkommende. Vi har haft nogle skønne dage hos Valentins farmor og farfar og nu er vi lige netop landet hos mine forældre. Vi har slet ikke haft sne overhovedet syd på. Det var derfor helt mærkeligt at se alle sne billederne på instagram. Julen har været fyldt med mad, godt selskab og også en smule sygdom for mit vedkommende. Valentin har været stimuleret på højeste niveau af sine fætre og kusiner, som derfor krævede to lure i går og en meget træt dreng i bilen i dag.
I dag står den derfor på nul makeup og om en halv time bliver der leveret sushi lige til døren. Det er simpelthen det eneste rigtige efter alt den fede julemad – selvom vi faktisk skal have det igen til aftensmad. Hvis ikke vi havde Valentin var vi nok krøbet ned under dynerne med en film, og blevet der helt til i morgen.

Jeg lovede også lige at tippe når jeg så Malene Birgers Grinolas taske på udsalg, den kan købes her med 40% rabat – så den nu kun koster 1.200kr. Den har jeg selvfølgelig klikket hjem.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately