Nyt job - nye hæle

Daniel Wellington 15% rabat

dw1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Husk at hvis I skal glæde jer selv eller en kær med et Daniel Wellington ur i julegave, så skal I bestille inden d.17/12 for at sikre, at det når frem til juleaften 🙂 Med koden holidaylynn er der 15% rabat på alle ure fra Daniel Wellington. Hvis I bestiller et Nato urrem med i købet, er der gratis fragt og gaveindpakning 🙂 Jeg er selv ret glad for mit, og har haft det på dagligt siden jeg fik det. 

Ærgerligt at den weekend allerede er gået, dog glæder jeg mig til at starte på job som starter med et langt møde hele dagen. Jeg er så spændt og det er virkelig en dream come true – kan I have en skøn dag!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt job - nye hæle