Tip til hænderne

Sponseret video // Julekalender

Det her vejr får mig til at længes efter ferie. Jeg duer virkelig ikke til vinteren. At blive pakket ind i flere lag og store støvler. Heldigvis drager jeg på ferie med hele familien om 80 dage. Hen til varmere temperaturer og god mad. Jeg tæller allerede dage til hvornår det skal være. Jeg elsker at rejse og glæder mig helt ned i maven til at vi skal rejse igen. Jeg plejer ikke at rejse væk om vinteren, men det er vist noget man burde gøre noget oftere. Jeg kender nogle som rejser væk to-tre måneder henover vinteren. Det må være en luksus, det kræver jo også at man har et job der tillader det og selvfølgelig også at pengepungen tillader det. Det sidstnævnte kan man heldigvis gøre noget ved, for Star tours har fra d.27.november en julekalender kørende hvor man hver dag frem til d.20.december har mulighed for at vinde 2000kr på et rejsegavekort. Hvis man svarer rigtigt, får man et ekstra lod i sidste lodtrækning, hvor præmien er et rejsegavekort på 30.000kr – altså Jo flere dage du deltager, jo flere lodder – desto større chancen for at vinde hovedpræmien.
Det er da en rimelig god præmie og for 30.000kr, er der da nok til et par ferier for familien. Det ville være noget af et luksus at få foræret! Jeg ved da i hvert fald godt hvor jeg vil rejse hen med Star tours – det skal være med palmer, pool, lækker hotel og god mad. Der er 24 afsnit af familien Andersen i Paradis.

“Dette indlæg er sponsoreret af Star Tour, men holdningerne er mine egne”

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til hænderne