En god start på weekenden

Søndag so far….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lækker sushi fra Sticks & sushi, der har fået ny menu 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En glad dreng der er vågnet fra sin lur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går mødtes vi med nogle venner til tapas, vin og stand-up comedy, mens Valentin blev hjemme med bedsteforældrene. Stand-up i Comedy Zoo var simpelthen så sjovt, og jeg tissede næsten i bukserne af grin. Vi var først hjemme igen lidt over 2 og betaler prisen for de få timers søvn vi fik, og den ekstra pose under øjnene. Jeg holdt virkelig igen med alkohol, så jeg vidste at jeg ikke skulle ligge i fosterstilling på sofaen i dag. Det passede lige med at Valentin skulle sove, da vi gerne ville have lidt frokost, så vi smuttede afsted fra mine forældre af og over på Gl. kongevej og fik lidt sushi fra Sticks & Sushi. Valentin fik sovet halvanden time i barnevognen, og det var jo super vejr at gå rundt i. Det friskede lidt op, og resten af søndagen bliver nok bare brugt på indendørs hygge med bla. nye bObles møbler vi fik i går.

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god start på weekenden