Mandag mandag

Ring fra månesten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sidste uge var jeg til reception hos Månesten, hvor jeg kom hjem med en fin ring derfra. Jeg har generelt en alt for lille samling af ringe, og det sjove er, at jeg faktisk ret tit går med ringe. Denne ring er lidt anderledes end de ringe jeg normalt går med, men den giver et fint twist. Den er lavet i sølv med en 0,02 carat diamant (lidt har også sin ret). Prisen er såmænd rimelig fin, den koster 450kr og findes lige her.
Tag jer ikke af min vintertørre hænder, det sker simpelthen hvert år. Lige så snart jeg bare får lidt kulde på, så er de knastørre. Nu er det jo endnu værre fordi jeg går med barnevognen, hvor hænderne er ekstra udsatte og jeg vasker hænder noget oftere også. Heldigvis har jeg en stor bunke af håndcremer liggende, dem må jeg lige grave frem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag mandag