Dimser fra Søstrene Grene

Magasin 20% på julegaver

magasin

// Noblesse whiskey glas // bObles donut // DAY makeup pung // Nome hjemmesko        // Rudolph care // Flettet handsker //

I dag d.27/11 og torsdag d.4/12 ml. kl.17 og 22 er der 20% på alt i Magasin ved brug af Magasinkort eller Goodiecard. Det gælder både i deres fysiske butikker og online. Jeg har fundet en masse fine ting som kan bruges til julegaver. Der er mange der har spurgt til de whiskeyglas jeg har købt i Malmø. De her fra Noblesse er stort set de samme og er sat ned til kun 40kr/stk. De er oplagt som julegave til kæresten. Min kæreste var i hvert fald meget glad for sine. Til Valentin har jeg tænkt mig at købe bObles donutten, den er han så vild med og bærer altid rundt på den når vi er til tumleevents. Der er sjældent der er udsalg på dem, så den skal vi helt sikkert have til julegave.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dimser fra Søstrene Grene