Lately

Lately

IMG_7081.JPG

Øv for et trist vejr vi har i dag. Jeg går nemlig hjemme med Valentin fordi han er hammer forkølet og skal efter lægens råd helt ovenpå før han må komme i vuggestue igen. Det er godt jeg stadig har tiden til det. Lige nu ligger han og sover sin lur, mens jeg drømmer tilbage på de dejlige solskinsdage vi har haft på det sidste. Det har været godt nok vejr til at tulle rundt i Kgs have med en kaffe i den fineste kop. Halloween i Tivoli var heller ikke noget at kimse af og det kræver selvfølgelig også en hele pose snacks når man skal på tur.
Det blev også til date Night uden Valentin, hvor mor og far hyggede med venner til stand-up comedy.

IMG_7082.JPG

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately