Lækker uldfrakke på udsalg

En svaghed for Essie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har en stor svaghed for Essie, de af jer der har læst med de sidste par år ved også til det. Jeg har været stå heltdig, at få dette sæt ind af døren sidste uge. Jeg hopper op ned af begejstring for glimmer og røde farver. Det ligner et ultimativt hit til julefrokoster og julens andre fester. Jeg har allerede haft glimmer på neglene, den er så flot på men et helvede at få af – det er det vel altid med glimmerneglelakker. Jeg tror jeg vil kaste mig ud i ud i en af de røde farver til aftens middag med Gina Tricot.

Du kan købe Essie med yderligere 20% rabat her med koden NOV20 – den gælder frem til 25/11 kl.12

bloglovin

1 kommentar

  • Jeg har altid været en kegle til at lægge neglelak, men det var indtil jeg prøvede Essie. Det tørrer bare hurtigt og det er nemt at styre. Så jeg er bestemt også fan 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker uldfrakke på udsalg