Lidt om håndtering af børn på bloggen

En god start på weekenden

månesten månesten1

Jeg lagde weekenden ud med at melde til vuggestuen at Valentin ikke kom i dag. Han havde brug for en fridag, fordi han var blevet lidt sløj og træt aften inden. Så en god lang weekend derhjemme ville måske være bedst. Da J kom hjem fra arbejde om eftermiddagen tog han V med ud på en lang gåtur, hvor de bla. mødte hekse i et storcenter der ville forære V et æble. Med tårer i øjnene tog han i mod æblet, men også KUN fordi han meget gerne ville have æblet. Ja, hvis nu han havde læst Tornerose, havde han nok ikke taget i mod det 😉 Jeg derimod var inde i byen til reception hos Månesten, der har lanceret en ny kollektion der hedder, Rebel. Jeg skal nok vise lidt mere om den på et senere tidspunkt.

I dag skal vi alle tre ud til et bObles arrangement i Fields og senere har J og jeg en datenight med nogle af vores venner. Det involverer lidt tapas og stand-up comedy.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om håndtering af børn på bloggen