Juleønsker

Dimser fra Søstrene Grene

søstrene grene

En butik jeg elsker at kigge i er Søstrene grene, det er lidt som med IKEA, man går aldrig tomhændet derfra. Hvis ikke det er fordi jeg har lært at beherske mig lidt når det kommer til dimser og dutter, så havde jeg nok købt hele butikken. I går gik jeg dog rimelig målbevidst derind med det formål at købe lidt til julepynten og gaveindpakning. Det er rart altid at have gavepapir liggende, selvom jeg for tiden bruger en anden indpakningsmetode. Nemlig en fin lækker papirspose, silkepapir og så bare gaverne ned i. Flotte papirsposer har de også i SG. Jeg elsker dog deres gavepapir, som kommer i et væld af farver og mønstre, det er svært ikke at købe dem allesammen. Cellofan har jeg også altid liggende, til hvis man lige skal bikse en blomst sammen, pakke hjemmebag ind eller bare samle nogle beauty-produkter til gave. Julekuglerne er i plastik og skal hænge på vores lysende gren, når det kommer til julen er jeg ikke nær så farveforskrækket. Jeg er glad for de her er i plastik, med vores lille pilfinger havde det aldrig gået med glaskugler.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleønsker