Dagens // strik med rabat

1.advent

jul jul1 jul2

Så blev det første advent og nu kun få uger til julen. Jeg har taget lidt forskud på julen i år, og tyvstartet med at pynte op allerede en uge før 1.december. Jeg havde tiden til det og det skulle da bare lige udnyttes. Vi har ikke så meget julepynt og jeg pynter heller aldrig helt vildt op. Det bliver til et par kugler på vores gren med lys, et kalenderlys, et stort rensdyr med glimmer og store guldhjerter i vinduet. Det er hvad det bliver til, så ingen nisselandskaber eller guirlander hængende. Man skal jo også tænke på processen efter, det hele skal jo ned igen, og helst inden man rammer det nye år. Vi har ingen planer for 1.advent, men det er ved at være en tilbagevendende tradition, at vi holder 2.advent med hele Js familie. Det er altid hyggeligt, så det er hvad vi skal næste uge.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // strik med rabat