Poncho og rabatkode

Vind trælegetøj fra BR


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg teasede om for nogle dage siden, så er det tid til en give away af en gyngehest magen til Valentins fra BR. I kan læse lidt mere om den her og her.
Reglerne er simple, I skal bare lægge en kommentar om hvorfor I skal vinde den. Der bliver fundet en vinder d.13/10.

I kan se hele BRs nye trækollektion inde på deres hjemmeside her.

Jeg har lige afleveret Valentin i vuggestuen for en times tid siden, og nyder nu lige min kop kaffe. Turen hjem var pladder våd, så det krævede lige en ekstra stor kop kaffe. Senere i dag tager J og jeg i Tivoli til lysfest. Vi krydser lige fingre for ingen regn i aften. Hav en skøn (omend våd) dag.

Indlægget er sponseret

bloglovin

58 kommentarer

 • marianne lykke nielsen

  fordi vores lille krudtugle vil elske en gyngehest
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Den lille hest vil garanteret være fantastisk underholdning, når min lille søn skal lege mens der laves mad eller vaskes op. Og den ser tilpas stabil ud til at jeg ikke behøver at stå på spring til at gribe ham hvert andet minut 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Min kærlighedsbombe af en datter fylder 1 år. Det må være grunden. Hun kribler og krabler og går derud af, som om hun aldrig har gjort andet, og så har hun fået en mani med at stille sig op på vores gyngehest fra IKEA. Dårlige nerver! BR’s gyngehest ser lidt lavere og bredere ud, så måske den skulle være hendes nye balance-med-livet-som-indsats-sag 😛 Hej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Ja tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia B.

  Min søn har flere dyr på sit værelse som han holder meget af, men ikke en eneste hest!
  Derfor håber jeg at jeg kan give ham denne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hvis jeg vandt den fine gyngehest, så ville jeg forære den til min skønne datter. Hun ville elske at gynge på den og hvine lige så sødt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shame

  Fordi min lille niece ville elske den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg vil gerne vinde den til min venindes barnebarn Carla. Den er så fin og ved den vil blive elsket og brugt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mahler

  Jeg skal vinde den, fordi min lille niece har fødselsdag her i efteråsferien! Jeg er lige flyttet til København for at studere så kan ikke komme hjem til Jylland og fejre hende 🙁
  Hvis jeg vandt denne (som jeg VED hun ville elske) skulle den sendes hjem til hende, så der også lå en gave fra faster 🙂
  Den er simpelthen så sød at se på, det tror jeg også hun vil synes !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Jeg vil gerne vinde den, fordi den er smuk ♥, og fordi jeg ved, den vil blive elsket! : ) ♥ – Der er bare noget hyggeligt, trygt og traditionsrigt ved trælegetøj : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åh, den ville min 1-årige datter blive super glad for – og moren også 😉 Hun er ikke så dygtig motorisk endnu, så jeg gør alt, hvad jeg kan for at finde sjove måder at udfordre hende og hjælpe hende i hendes udvikling. Det gør lidt ondt i maven indimellem, at hun er bagefter sine jævnaldrende, men mon ikke hun indhenter det hen ad vejen …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil gerne vinde, så jeg kan forkæle min datter Andrea, som fylder 1 år næste måned, lidt ekstra! det fortjener hun! Isærdeleshed A vi står og er ved at flytte, og det kan jo godt være lidt drastisk for så lille en størrelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Min lille datter Emma vil helt sikkert elske at give den gas på sådan en fin hest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den er super fin den gyngehest. Jeg tror datteren på 3 år, er blevet en smule for stor til at få fuld gavn af sådan en gyngehest, som ellers er så fin – men så er det godt at der er en lille baby på vej, som helt sikkert vil knuselske den lille hest:)
  Hilsen
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min lille søn, som vi venter med længsel på at møde til januar, ville jeg elske at give sådan en smuk gyngehest <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Den vil være perfekt til min kusines dejlige lille Kristian <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fint legetøj. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hov det øverste af min kommentar forsvandt.
   Min lille nevø kunne ville elske den gyngehest og ham elsker jeg at forkæle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Pedersen

  Fordi vores lille datter skal glædes med sådan en fin hest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stensikker på, at min søn vil elske at eje sådan en! :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Jeg skal vinde den, fordi jeg synes den er ganske enkelt fantastisk, sød, sjov og lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  min dreng på 7 mdr ville elske den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg vil gerne forære den til min nevø, han er nr 6 i rækken og arver tit fra de større, så kunne være dejligt at det kun var hans 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Vi skal have barnebarn nr. 5 i December. Den gyngehest skal stå her hos Bedstefar og Bedstemor, til børnebørnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tine

  Min lille Philip trænger til nyt legetøj, og mor er vild med træ legetøj. vil elske at vinde dette..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil gerne forære noget lækkert legetøj til min dreng.
  Vi er lidt nogle trælse forældre, fordi vi ikke synes, han skal have sp meget “giftigt” plastiklegetøj. Jeg er nok lidt let at skræmme. Da det så kom mig for ører, at Brio også er nogle banditter, smed vi nogle af hans Brioting ud. Jeg håber, det her legetøj er cruelty free og giver mig nul bekymringer og kun glæde over min søns leg!

  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker give away!

  Hvis jeg var heldig at vinde ville jeg forære den til min mindste nevø, som jeg så gerne vil forkæle når det er <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sikke en fin gyngehest i træ. Det er lige noget for min niece 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min lille August på 8 mdr ville elske at få en gyngehest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har en dejlig dreng på 1,5 der ville rigtig glad for noget nyt legetøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville da være en fantastisk overraskelse til lillepigen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Mine egne børn har en fin gyngehest, så jeg vil give den til min kusines datter Ivalu. Hun fyldte et år i sommers.
  Ivalu og hendes forældre er flyttet til Danmark igen i sidste måned efter at have boet på Grønland… Den lille pige har derfor ikke så meget legetøj og jeg vil gerne glæde hende med en gyngehest, som indflyttergave, når de den 15. oktober flytter ind i et lejet rækkehus. Værelset skal jo fyldes op med det lækreste legetøj! Og jeg håber at kunne hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Så fin gyngehest :0).
  Jeg er “gammel” hestepige og min kæreste er tømrer….så en træhest er jo en perfekt kombi for os to.
  Dejlig weekend til Jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ville være en fornøjelse at give mit oldebarn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Cravach

  Vil elske at kunne overraske mit barnebarn Maja, men en fin gyngehest 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin give-away 😀
  Jeg skal vinde fordi… jeg så vil forære den smukke hest til min nevøs lille datter, som er en vildbasse. Jo vildere, jo bedre… og mon ikke hesten kan holde til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil gerne vinde denne fine gyngehest til vores kommende børneværelse. Der er så mange ting vi skal have anskaffet inden baby kommer så det ville være rart at kunne krydse lidt af på listen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen, den skal jeg da helt klart vinde til sønnike, der trænger til lidt nyt legetøj. Han er tiltider en vild krabat, så jeg er sikker på at han kan tage nogle ordentlige rideture på den søde gyngehest, og komme af med lidt energi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg skal vinde fordi min lillebror som lige har mistet sin far inkl mig fortjener dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Den skal jeg da vinde, fordi min venindes søn vil blive vild glad for den;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den ville være så fin, til når vi forhåbentlig snart får en større lejlighed. Indtil videre bor vi med vores datter, som er 6 måneder, i en toværelses, så vi har holdt ret meget igen med indkøbene til hende. Nu må hun snart få noget mere legetøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Aaah, den ville være en dejlig gave til min datter på 5 måneder. Hun flytter snart i eget værelse og vi mangler lidt legetøj så hun kommer til at nyde at være derinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.O.

  Den vil jeg SÅ gerne vinde til min bedste venindes skønne søn. Årsagen til at jeg skal vinde er, at jeg pt. befinder mig på den anden side af jordkloden (USA), og at jeg skal være her i flere måneder. Derfor går jeg glip af guldklumpens barnedåb. Det er jeg simpelthen så ked af, og den bedste måde hvorpå jeg kan vise min skønne veninde og hendes søn, at jeg tænker på dem og ville ønske, at jeg kunne være der, er da ved at forære dem den fineste gyngehest. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Gade-Rasmussen

  det ville være vidunderligt at vinde en gyngehest, der er en uge yngre end din søn. Jeg er selv rytter, så hun kan lige så godt begynde at øve sig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Den vil både bringe glæde hos både mor og datter, for gud hvor der findes meget grimt plastiklegetøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Fordi min lille pige i maven sikkert vil kunne lide den lige så meget som sin mor, når hun bliver stor nok! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine L. Christensen

  Jeg synes at jeg skal vinde, for at kunne forære den til min elskede lille nevø (som snart bliver til to stk)! Det er der i mit liv er kommet et nyt lille menneske ind som jeg har så ubetinget stor kærlighed til har taget mig lidt med storm, så jeg ville for alt i verden elske at få lov til at forkæle ham lidt! Så nu krydser jeg bare mine fingre og håber at jeg (eller min nevø) bliver den heldige vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg vil vinde den, fordi min lille bandit har krudt i røven og vil helt sikkert få stor glæde af den 🙂 Jeg elskede selv gyngeheste, da jeg var børn og er sikker på, at min søn også vil gøre det. Så kan den også bruges til, når vi får held med at lave en lillesøster/lillebror til ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg skal vinde fordi min datter vil elske den. Jeg er sikker på babypigen i maven ligeledes vil elske den når hun bliver stor nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Min lille Emil ville elske en lille gyngehest, nu hvor han ikke er stor nok til at få en tur på mors rigtige hest <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif

  Jeg har en fantastisk søn på 8 måneder, der er fyldt med krudt! Og for at aflaste hans stakkels mor lidt engang imellem ville det være fantastisk med sådan en fin gyngehest! Den ville han elske og så er den jo så smuk at se på altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil meget gerne vinde sådan en flot gyngehest til min lille dreng, der kommer til verden til januar. Vi står og skal til at flytte så det vil være rart med noget legetøj til hans nye værelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Den er godt nok fin

  Den vil jeg elske at give til min søn i julegave. Pengene er meget små, da både min mand og jeg læser – begge er cand.mag men vi kan ikke finde arbejde, så nu bygger vi videre på vores uddannelser, og håber det kan åbne nogle nye døre.. Men i den tid skal vi klare os for to deltidslønninger – og vi er jo 4 i familien.. Så det bliver sparsomt med gaver, fornøjelser og andet – men heldigvis har det også en fordel. Vi bruger MEGET tid sammen som familie – og det er alligevel noget som heldigvis ikke kan omsættes til penge, men har en kæmpe værdi i hjertet 🙂 Vi klarer os – ungerne ved ikke vi sparer og vi elsker!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine BB

  den vil jeg utrolig gerne vinde. Det er jo legetøj man kan have stående fremme. Shit den er kæk på den helt rigtige måde. Og er da sikker på at Hugo også vil synes om den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den vil vi meget gerne vinde! Har en datter med masser af energi og hun kravler og rejser sig op af alt, og inden længe kan hun sikkert gå. Jeg tror hun vil ELSKE at sidde på gyngehesten og få rigtig gang i gyngeriet, jeg kan næsten høre hendes glade hvin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana P

  Hej lynn.
  Jeg er 6 mdr henne og da jeg så indlægget om valentin der havde fået den fine gyngehest, tænkte jeg sådan en skal min søn også have. Og vupti et par dage senere er der konkurrence om den. Så den ønsker jeg mig meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  At kunne give fin gyngehest til yndlings nevø, ville gøre glæde hos både hos mig og ham <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Min lille må nok sige lang pige på 75,5 cm hun bliver 8mdr hun vil elsker den

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poncho og rabatkode