Ude i det gode vejr

Valentin på gyngehesten


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg bloggede om for nogle dage siden, så har Valentin fået en gyngehest fra BR. Han har nu testet den, og det skal I da ikke snydes for. Da Valentin fik øje på den udbrød i et stort “WOW” eller det lyder nok mere som et “brrrrr”. Han var hel vild med den (også papkassen), nok fordi den er stor og så er den farverig – dermed meget indbydende for sådan et lille væsen. Lige så snart han kom op på den, sad han og vippede frem og tilbage helt automatisk. Så blev der ellers uddelt klapsalver til den mens han sad på den. Han sidder på den flere gange om dagen, men han har ikke formået at komme op på den selv endnu. Ellers kan han godt lide at trække rundt med den.

Valentin sidder ret behageligt på den, for som jeg nævnte i sidste indlæg, så er sædet bredt nok til at de sidder godt og ikke glider ned af den. Håndtagene er store og runde, og derfor nemme at gribe rundt om for de små fingre.

Følg med på blogggen, der kommer nemlig en konkurrence, hvor I har mulighed for at vinde den samme gyngehest. Ellers kan den købes hos BR for 399kr.

Gyngehest

Indlægget er sponseret

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude i det gode vejr