Lately

Rocker – gyngehest

BR2

Valentin er så heldig, at have modtaget en gyngehest fra BRs nye kollektion af trælegetøj. Kollektionen er lavet i træ, er sanselig og lærerigt for de små børn fra 0-3 år og så er det pænt at se på. Legetøjet er lavet i bæredygtigt træ, og træ af høj kvalitet samt maling der er giftfrit.

BR

Gyngehesten som Valentin har fået, kan bruges fra 1 år og opefter. Den er med til at udvikle hans muskler og balanceevne. Gyngehesten er farverig, og robust. Den er oplagt til at pynte på et værelse og gå videre fra generation til generation. Den er lavet til at være behagelig at sidde på, fordi den har et bredt sæde og rygstøtte, samt den har en fodskammel de små kan placere deres fødder op.
Størrelsen af gyngehesten er helt genial til de små poder på 1 år. Valentin kan selv komme op på den, og det er ikke for tung, så han kan slæbe den afsted hen over gulvet. Han har haft den med rundt i stuen, og vise den alt hans legetøj. Forældrene synes også den er så fin, netop fordi den er i træ, hvilket gør den nostalgisk flot men også fordi den ikke er i skrigende farver og plastik. Den pynter ret så fint i stuen.

Rocker gyngehesten koster 399kr for fås i BR.

Indlægget er sponseret

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately