Basis i garderoben

Pressedage

pressedag pressedag1

Der er gang i pressedagene og events for tiden. Jeg har været rundt hos forskellige PR bureaer for at kigge på SS14, jeg vil ikke belemre jer med billeder af det (endnu ). Det er så hyggeligt, at kunne komme rundt og kigge på nye varer, møde mennesker og mingle.
Nu sidder jeg lige med benene op på sofaen, forbereder mig på et vigtigt møde og spiser en lækker frokost fra Royal smushi, mens jeg skyller det ned men en Vitamin Well. Lige om lidt skal jeg hente Valentin i vuggestuen, og hygge om ham i nogle timer før jeg skal videre til et event i aften.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basis i garderoben