En punktering og halloween

Morgen

skyr

Min morgen startede rimelig tidlig (ikke så tidlig for de fleste barnemødre) jeg stod op kl.6 mens Valentin stadig lå og boblede i vores seng. Han har været syg de sidste to dage, så han sov bare så godt i nat i modsætning til de andre nætter. Jeg nænnede derfor slet ikke at vække ham. Jeg og J gjorde os klar og da Valentin så vågnede, spiste vi morgenmad sammen. Jeg var ude på badeværelset da han vågnede, så han hoppede bare lige selv ned at sengen og var klar. Han er nemlig rimelig sej til selv at komme ned fra både senge og sofaer!
Valentin fik sin sædvanlige grød til morgen, mens jeg nød en Skyr med hindbærkompot og lidt bær. Efter at have været op The yoghurt shop er jeg helt hooked på det. Det er så lækkert om morgenen, det føles faktisk næsten som at spise dessert til morgenmad. Hindbær kompoten lavede jeg i går aftes. Den er så simpel at lave og rækker til flere dage. Til de interesserede er det en pose frossen hindbær der skal koges op i en gryde til det er helt tøet op, derefter to teskeer vaniliepulver for at give lidt sødme. Et voila – kompot til yoghurtrn!

bloglovin

4 kommentarer

 • Helene

  Hej Linn

  Jeg er helt vild med din blog!
  Jeg ved ikke om du følger med på emmakathrines blog – men det kunne være fedt med et indlæg omkring hvad du tænker om at blogge offentligt om måden du håndterer Valentin på. Som du kan se har det resulteret i noget værre noget hos Emma-Kathrine – nemlig en indberetning til kommunen fra en anonym..

  Derudover kunne jeg godt tænke mig at høre lidt mere om hvem du er som person? Hvad er dine værdier:) ? Dine styrker og svagheder rent psykisk? – altid fedt at kunne spejle sig lidt.

  KH og god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bruger

  Hvor er dine dine glas fra? Hvad har du givet for dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   De er fra Lagerhaus i Malmø, men Illums bolighus har også nogle lign. til 60kr stk. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En punktering og halloween