På benene igen

Lately

lately

Blogging har ikke været konsekvent den seneste uges tid, men det betyder bestemt ikke at det har stået stille her i den rigtige verden 😉 Vi har lige spist sushi til aftensmad og Valentin er blevet puttet. Vi havde mødregruppen på besøg, så Valentin blev hentet tidligt. Han har været på hele dagen, så han har været så træt her til aften. Det gik vist heller ikke mere end 10 min for farmand at putte ham.

På det seneste har jeg været hos Dyrberg/Kern og spist god marrokansk mad. Det er virkelig lækkert, og smagfuldt. Det skal jeg helt sikkert have noget mere af. Jeg nyder min barsel lidt mere endnu, og har brunchet den på Kompa9, som har en glimrende brunch. I søndags diskede min lillebror op med Chicken tikka masala, lavet helt fra bunden af. Det var også så herligt. J og jeg var lige en tur i Tivoli til lysfest, og se på græskar og andet flot udstilling. Vi skal også klart have Valentin med ind og opleve det. Han har forresten fået nye seje sko. De er fra Angulus og perfekte til vinteren.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På benene igen