Støt op om det

Lately

instagram1

Tænk det allerede er torsdag og dermed snart weekend igen. Ikke at det har den store betydning for mig, som jo går hjemme. Men det betyder at jeg har mulighed for at være sammen med de to foroven samtidig om dagen. Sidste uge bød på gåtur ved søerne, Valentin er meget fascineret af ænderne. Om lørdagen var vi i Fields til lancering af bObles julekalender “jagten på juleglæden”.

instagram

Nu hvor jeg er så meget hjemme, bliver der drukket rigtig meget kaffe. Jeg har derfor også fået fyldt lageret op med masser af varianter. Mine yndlings når det kommer til sort kaffe er klart dem fra Zoegas. Espresso kapslerne bruger jeg til at lave Café latte med. Selvfølgelig skal der også lige spises en flødebolle til.

instagram2

 Postbuddet hos mig har ret travlt med pakker for tiden. Jeg er på fornavn med dem alle efterhånden. De er her så tit, at de faktisk bare lægger pakkerne til mig, uden at gå tilbage på posthuset med dem, hvis ikke jeg er hjemme. Der er mange spændende pakker både til mig og Valentin. J må nøjes med at kigge på.
Jeg har prøvet L’Oreals Infallible neglelak, og jeg må sige, at de er skam rigtig holdbare. De skulle holde helt op til 14 dage, hvis man husker at påføre et ekstra lag topcoat hver 2.-3-dag.

instagram3

Da Netto for nogle uger siden havde tilbud på deres sengetøj med dyr på, kunne jeg ikke lige dy mig for at købe to sæt til Valentin. Jeg har købt dem i juniorstørrelse, for det er hvad han bruger nu. Han har også haft dem i babystørrelse, og de er bare så søde. Og langt pænere end det farverige sengetøj man kan se rundt omkring.
Jeg har i forbindelse med et event stiftet bekendtskab med et nyt brand, Semibasic. Som produceret lækkert interiør til fornuftige priser og god kvalitet. Dem på billedet er lækre viskeklude i strik. De koster 100kr for 3 stykker og er oplagt som værtindegave.

bloglovin

2 kommentarer

 • Stine

  Hejsa 🙂 Hvor har du købt neglelakken henne? Synes ikke jeg kan finde den i min lokale matas… Tak for en super blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Hej Stine, den er fra L’Oreal og burde være til at finde i Matas fra september. Evt prøv at kigge i Magasin el. Lign 🙂 og tak for de fine ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støt op om det