Vind trælegetøj fra BR

Fredag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor ikke lige starte weekenden med at mindes de hyggelige ting der sker og et par anbefalinger. Jeg glæder mig til at hente min lille spilopmager i vuggestuen senere, at han har været der har givet mig lidt tid til at ordne nogle ting og spise frokost. Som bestod af en rejesalat og smoothie! Yum!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har genopdaget min glæde for Arizone greent tea, som minder mig så meget om Hong Kong, når jeg drikker den. Åh jeg længes altså at komme på ferie dertil igen. Vi snakker lidt om at tage afsted til kinesisk nytår, som i år falder i februar. Håber det kan lade sig gøre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En af de bedste håndcremer jeg har prøvet, er denne fra The Body shop. Den dufter så godt, og trænger virkelig hurtig ind i huden. We like! For det skal tit gå lidt tjept, når man har med en 1-årig at gøre 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De her fik jeg ind af døren. Wow, der er knald på. Det er en serie af læbestifter og neglelakker fra L’Oreal der matcher, altså der er en læbestift og neglelak i samme nuance. De bliver perfekte til julens fester. Lige nu sidder jeg faktisk med røde negle!

 

bloglovin

1 kommentar

  • Ida

    Hej 🙂 Den er så fin den lak du har på på billedet med håndcremen, hvad hedder den/hvor er den fra?

    God dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind trælegetøj fra BR