Pressedage

En punktering og halloween

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej derude!
Håber I har haft en dejlig weekend indtil videre. Fredag besluttede vi os for at tage en spontan tur ud til Valentins bedsteforældre, så vi susede hen i vuggestuen for at hente ham og køre direkte sydpå. Her blev vi til lørdag. Derfor der har været lidt stilhed herinde. I dag tog vi i Tivoli for at se Halloween inden de lukkede og fordi vejret var så dejligt. Vi har været derinde til lysfest, men nu ville vi gerne at Valentin skulle se det. Men han var nu allermest interesseret i at få lov til at sove. Så det fik han lov til. Vi gik ud af Tivoli i stedet så han kunne sove i fred mens vi drak kaffe. På vejen hjem punkterede barnevognshjulet selvfølgelig, så på to hjul måtte vi køre hen til en cykelhandler, der heldigvis havde åbent og kunne lappe den. Resten af søndagen skal vi bare foregå indendørs, inden vi tager hul på en ny uge.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pressedage