Vinder af BR Trælegetøj

Braun face + fravær

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej derude, håber I har haft nogle rigtige gode dage. Jeg har ikke logget på bloggen i to dage fordi der bare har været så meget at se til. Lille Valentin har nemlig været syg og haft så ondt i hans gummer, hans små kindtænder er nemlig ved at bryde ud. Det må være så forfærdeligt! Får helt ondt af at se han lider. Derfor har der været lidt stille fordi det bare kræver lidt mere opmærksomhed og flere kindstrøg og kys.

Jeg har i mellem tiden testet denne sag fra Braun. Det er en epilator og ansigtsbørste i én. Braun Face er designet til at kunne epilere de små ansigtshår med 10 mikroåbninger. Det går derfor langt hurtigere at fjerne de små hår ved øjenbrynene end med en pincet. Fordi den er så lille, er det faktisk nemt at komme rundt om i ansigtet med den. Jeg synes dog det gør lidt nas i starten at epilere brynene, men det er en vanesag og det forsvinder efter få gange. Den er super, hvis det lige skal gå lidt stærkt om morgen.

Ved et hurtigt skift, kan man også bruge maskinen som en rensebørste, morgen og aften. Den kan bruges sammen med de renseprodukter man normalt bruger, og så er den mere effektiv end hvis man brugte fingrene alene. Eneste anke er, at børsten ikke er så stor.
Den koster 599kr.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af BR Trælegetøj