Lately

Basis i garderoben

basis

Efter jeg har fået sorteret lidt ud af garderoben, har jeg fået lidt bedre overblik over tøjet. Jeg kan nu meget nemmere se hvad jeg bruger mest af, og hvad jeg mangler i skabet. Jeg har fundet ud af at Basis items, er noget jeg bruger meget tit. Det gør jeg især i de øjeblikke, hvor jeg ikke lige ved hvad jeg skal have på. Jeg er derfor på udkig efter at få lidt mere af det hjem. Det er trøjer i neutrale farver såsom grå, beige, hvid og sort. Det kan jeg altid lige matche med noget andet – det går bare til alt.

Denne fra Selected synes jeg er ret fin, og et godt bud på basis wear. Den kan man nemt lige style med en læder nederdel eller sorte jeans. Den koster 385kr og kan købes her.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately