Vind i håret

The perfect cover up

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forleden dag fik jeg Essies nye Fall 2014 kollektion ind af døren. Det giver et sug i maven når jeg pakker æsken op og ser de nye farver. Det er som børn og slik! I pakken er der 5 forskellige lakker som bliver lanceret her til efteråret. Der er som altid nogle farver jeg er mere vild med end andre. Denne “The perfect cover up” er så optimal til efteråret, når jeg går efter de lidt mørkere negle. Der er også en mørkerød med i kollektionen, den hedder “dress to kill” som jeg også forudser bliver en klassiker.

I dag har vi travlt med at køre Valentin ind i vuggestuen og bagefter skal vi i mødregruppe. Det er ved at være nogle uger siden sidst vi har set hinanden 🙂 Kan I have en god mandag!

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind i håret