Rodet hår + behageligt tøj

Støt op om det

Essie1 Essie

I morgen er det Oktober, det er ikke kun måned i øllens tegn, men den står også i brystkræftens tegn. Vi kender jo efterhånden allesammen godt de lyserøde sløjfer man kan købe for at støtte kampen mod brystkræft. Der er andre måder, man kan bidrage til dette på. Essie har i den forbindelse lanceret tre lakker, der alle er pink. De har navnene fra venstre mod højre, I Pink I can, Pinking about you og Pink Happy. Tre flotte farver som jeg vil bære i løbet af oktober.

Håber I alle har haft en god dag ellers, min har stået på café-date med en veninde og hentet en glad prins fra vuggestuen. Lige nu nyder jeg rigtig meget at jeg har så god tid, selvom jeg er ledig på 2.måned så er humøret stadig højt. Jeg går skam og søger noget indenfor marketing, men de jobs hænger ikke ligefrem på træerne, og så er der også tit 1 milliard andre om buddet. Jeg giver ikke op, og jeg skal også nok meget snart finde drømmejobbet. Det er jo ikke helt nemt, når man (jeg) er lidt kræsen med hvad jeg vil arbejde med. Kan I have en god aften!

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rodet hår + behageligt tøj