Lørdagsplaner + inspiration

Rodet hår + behageligt tøj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håber I har haft en skøn søndag – i det hele taget en god weekend. Vi har nydt at være sammen os tre, været til event hvor Valentin havde en fest. I det hele taget er det bare mega hyggeligt at holde weekend. Valentin er nemlig også kommet i den alder, hvor han virkelig kan underholde os. Der er gang i ham, fest og ballade. Der er ikke meget tid til at sidde stille. I dag er vi taget hjem til mine forældre, hvor vi skal hygge, og have kinesisk mad. Det kan jeg nemlig ikke selv kokkere, så det nyder jeg at få.

Min cardigan med dyreprint har jeg nærmest boet i det sidste stykke tid. Den er så rar at have på, og den er i uld. Den sorte sag jeg har indenunder er fra COS, den er efterhånden nogle år gammel. Tasken er fra Malene Birger og støvlerne fra Zara kids.

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagsplaner + inspiration