Dagens // Genfundne klæder

Opskrift // Oksetatar

o-maticoksetatar

Jeg er en stor kødspiser, hvilket nok kommer bag på de fleste. Når jeg er ude og spise bliver det tit til skaldyrsretter eller tatar af en art.
Jeg cravede den anden dag tatar helt vildt, så jeg besluttede mig for at lave det selv. Jeg fik en vældig god en af slagsen da vi var i Ungarn, og det lykkedes mig faktisk at lave den meget lig. Denne version er knap så kvalm og går rigtig godt til med brød. Det er ikke en af de retter man skal spise en større portion af, men det skal også kunne mætte hvis det er et aften måltid. Så jeg tilsatte lidt avocado på siden og noget groft brød. Desuden havde jeg også lavet en portion salat til hver.

Til tataren brugte jeg 300gr tatarkød (nok til 2 pers), få dråber Piri Piri chilisauce (doseres efter hvor stærk man vil have den), et lille hakket rødløg, 2 æggeblommer, to tsk kapers hakket, salt og peber. Det blandes sammen lige inden servering. Anrettes med en anretterring og lidt kapers, revet peberrod og Dijon sennep serveres ved siden af. Der må også gerne pyntes med lidt karse, det giver en dejlig frisk smag til tataren!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Genfundne klæder